Jadłospis

  

Jadłospis 3 – 6 listopada 2020r.

 

3 listopada (wtorek)

- zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną – 300ml
- kotlet litewski z ziemniakami – 80g/160g
- surówka z białej kapusty z zieleniną – 80g
- woda

Alergeny: seler, gluten, jajko, mleko

 

4 listopada (środa)

- zupa brokułowa z ziemniakami i zieleniną – 300ml
- gulasz wieprzowy z kaszą pęczak – 130g/160g
- ogórek kiszony – 70g
- woda

Alergeny: seler, gluten, mleko

 

5 listopada (czwartek)

- barszcz czerwony z kluskami i zieleniną – 300ml
- pieczona pałeczka z kurczaka z ziemniakami – 120g/160g
- marchewka zasmażana z groszkiem – 80g
- woda

Alergeny: seler, gluten, mleko

 

6 listopada (piątek)

- rosół z makaronem i zieleniną – 300ml
- kotlet rybny z ziemniakami – 80g/160g
- surówka z kiszonej kapusty z zieleniną – 80g
- woda

Alergeny: seler, gluten, mleko, jajko, ryba

 

 

 

  

 

 

 

 

Posiłki przygotowuje i dostarcza firma  „MALFIL”

 

 

Odsłony: 6781