Jadłospis

  

Jadłospis 1–5 marca 2021r.

 

1 marca (poniedziałek)

- zupa z fasolki szparagowej z ziemniakami i zieleniną
- pierogi z serem i sosem jogurtowym
- owoc
- woda

Alergeny: seler, gluten, mleko

 

2 marca (wtorek)

- zupa dyniowa z kluskami i zieleniną
- kotlet mielony z ziemniakami
- surówka z warzyw mieszanych z zieleniną
- woda

Alergeny: seler, gluten, mleko, jajko

 

3 marca (środa)

- zupa ziemniaczana zabielana z zieleniną
- kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
- ogórek zielony
- woda

Alergeny: seler, gluten, mleko

 

4 marca (czwartek)

- krupnik z kaszy z jarzynami i zieleniną
- kotlet litewski z ziemniakami
- marchewka na ciepło w plasterki
- woda

Alergeny: seler, gluten, jajko

 

5 marca (piątek)

- rosół z makaronem i zieleniną
- paluszki rybne z ziemniakami
- sałatka szwedzka z zieleniną
- woda

Alergeny: seler, gluten, jajko, ryba

 

 

  

 

 

 

 

Posiłki przygotowuje i dostarcza firma  „MALFIL”

 

 

Odsłony: 7031